Henk Bernard scoort een record door binnen 1 week na release hoog in de Megacharts bubbling binnen te komen. De nieuwe single is sinds 30 Maart 2012 digitaal en fysiek verkrijgbaar en door de goede verkopen is de single “op eigen kracht” binnengekomen in deze toonaangevende lijst op positie 109 !

Henk :
Mijn nieuwe single slaat geweldig aan in de zaal, ik ben er trots op dat de fans het lied al massaal downloaden of kopen.Voor mij is dit weer een nieuwe mijlpaal, een notering binnen 1 week !! Ik wil alle fans en iedereen die hieraan meewerkt bedanken ! en hoop uiteraard dat de mensen Die het liedje nog niet hebben, deze ook kopen of downloaden !

De nieuwe Hitsingle ”Jij voelt aan als goud” is een Nederlandse bewerking van het Duitse lied “Ich vermisse dich”, een krachtig uptempo stuk . Een prachtige clip, met daarin een mooie rol voor model ‘Cynthia Boons’ is beschikbaar en zal gaan draaien op de bekende clipstations.

Henk Bernard, in korte tijd uitgegroeid tot een publiekslieveling, die met een eigen stemgeluid en gevoelige liedjes mensen weet te raken.