Gisteren hebben Gerard Joling, Rene Froger en Jeroen van der Boom de zangers gekozen die mogen optreden tijdens hun concerten in de Halftime Show. Henk Dissel uit Zeist is één van de vijf gelukkigen die op 17, 18 en 19 mei een optreden mag verzorgen in de Amsterdam ArenA.

Naast Henk Dissel wonnen ook Edwin van Toolen, John West, Sasja Brouwers en Pascal Redeker tijdens een spannende finale op het Hyves hoofdkantoor in Amsterdam. Voor Henk Dissel komt een droom uit, laat hij weten:

“Toen ik tijdens een van de eerste Toppers concerten in de ArenA liep en iedereen uit zijn dak zag gaan en juichen leek het net alsof ze dat voor mij deden, dit was helaas niet het geval, maar bij de Toppers reeks van dit jaar komt mijn droom echt uit!" Op dit moment is er veel aandacht rondom Henk zijn single ‘Lange nacht’. De zomerse track, die ook gebracht werd door Michel Telo in de versie ‘Amanhã sei lá’, kent veel airplay, staat in diverse charts en wordt op Youtube zeer goed bekeken.

Henk Dissel werd bekend door het TROS programma Sterren.nl Academy, waarin hij 2e werd. Na diverse singles was zijn vorige single een schot in de roos: ‘Denk je nog wel aan mij’ leverde hem een hit in het land, in de charts (# 28 in de Single Top 100), op Youtube (meer dan 53.000 views) en vele optredens door het hele land.