Op 27 Juni  j.l. was de release van al weer de 10e single cd  van Yoeri L’Abée. En het mag gezegd worden , nu al na een paar weken is het inderdaad zo dat de titel van zijn nieuwe single “Het leven lacht mij toe” helemaal uit komt voor Yoeri.

Door zijn vele optredens, o.a. met Sterren on tour, heeft Yoeri L Abee al op verschillende locaties door heel Nederland , zijn nieuwe nummer live  aan een groot  publiek laten horen. De reacties waren zeer lovend en Yoeri weet , mede gesteund door zijn, vooral vrouwelijke  fans, iedereen tot meezingen aan te zetten.
Ook over airplay op de grote en kleinere radio stations heeft hij niets te klagen. Begin Augustus zal Yoeri tevens weer te gast zijn bij het TV programma “Topper van Oranje” wat de weken daarna op diverse TV zenders te zien zal zijn.

Dank zij het TV station Ment TV en VBRO Radio in België  komt er ook steeds meer vraag naar optredens voor Yoeri bij onze zuiderburen.

“Het leven lacht mij toe” is wederom een productie van Laurens van Wessel & Willem Laseroms en is geheel opgenomen met live  studio muziekanten.

Nee… op dit moment heeft Yoeri zeker geen klagen over de aandacht voor  zijn nieuwe single “Het leven lacht mij toe “ Het lijkt erop dat de zomer van 2015 wel eens een TOP zomer kan gaan worden voor Yoeri L’Abée !