Hind Laroussi kon maar moeilijk omgaan met haar plotselinge bekendheid en succes. "Ik zit dit jaar tien jaar in het vak. En als ik terugkijk, kijk ik naar een meisje van 17 jaar van wie de hele wereld in een seconde veranderde", vertelt de zangeres, die in 2003 derde werd in Idols, voor de camera van Novum Nieuws.

"Er komt op zo’n moment zo veel op je af. Het is heel moeilijk om dat te verwerken", vertelt de 28-jarige Hind, die momenteel werkt aan haar vierde plaat. "Met name om ook van elk moment te kunnen genieten." Hind vindt dat ze de afgelopen jaren veel heeft geleerd. "Ik kan bijvoorbeeld nu wel iets beter genieten dan tien jaar geleden."

De zangeres, die sinds kort een relatie heeft met de 25 jaar oudere miljonair Marcel Boekhoorn, geeft toe dat de liefde haar muziek beïnvloedt. "Als er een nieuwe liefde in je leven is, straal je sowieso al. En dan ga je er automatisch nummers over schrijven."

Hind, die maandag haar nieuwe single Make It Count officieel lanceert, vond haar vorige album ‘net iets te rustig’. "Dit keer heb ik gekozen voor meer opzwepende nummers, uitdagendere producties. Wat stoerder, beatgerichter met Arabische instrumenten."