Zangeres Hind heeft een Nederlandstalige single uitgebracht met de titel "Morgen".  Het lied is de titelsong van de film ‘Spangas op survival" die sinds afgelopen week in de bioscoop te zien is. Hind heeft de single in eigenbeheer uitgebracht via Multidisk.

Hind zingt de titelsong voor de film SpangaS op Survival, die vanaf 30 september in de Nederlandse bioscopen is te zien.De titelsong heet ‘Morgen’ en de tekst en muziek van het nummer is geschreven door Ytsen Kooistra en Diede in t’ Veld laatst genoemde is tevens de regisseur van SpangaS op Survival. Producenten Johan Nijenhuis en Alain de Levita (NL Film) zijn zeer verheugd met de samenwerking.

Hind weet met haar prachtige warme sound de gevoelige snaar als geen ander te raken, haar frisse en sprankelende imago in combinatie met haar muzikale achtergrond vormen een perfecte match met de film SpangaS op Survival.

Het nummer zal ook op single uitgebracht worden, de release van deze single zal plaats vinden in de aanloop naar de filmrelease op 30 september. Tevens zal deze verkrijgbaar zijn via gezelschapsspel Rolit waarvoor ook in de film een rol is weggelegd.

SpangaS op Survival vertelt het verhaal van de scholieren van het Spangalis college op werkweek naar de Ardennen. Tijdens de werkweek komen goed bewaarde geheimen van de leerlingen naar buiten en leer je de scholieren van de populaire TV serie van een hele andere kant kennen. Heimwee, liefdes, ruzies en avontuur…tijdens deze survival wordt een ware levensles geleerd.

Hind boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.