Kids-sensatie Hit is alweer toe aan de release van hun derde single. ‘Het Lied Dat Ik Nu Zing’ is gebaseerd op de megahit van Black Eyed Peas, namelijk ‘I Gotta Feeling’. De eerste single ‘Want Ik Heb Wat Ik Wou’, naar Katy Perry’s ‘Hot n Cold’, heeft weken in de Single Top 100 gestaan. Deze single kwam net als de tweede single ‘Wat Nou?!’ (P!nk – So What)’ regelmatig op Nickelodeon, Nick Turbo en Nick Hits voorbij. De derde single ‘Het Lied Dat Ik Nu Zing’ is wederom (hoe kan het ook anders) een Nederlandse bewerking op een grote hit.

Dit keer wordt dé grootste hit van 2009 ‘I Gotta Feeling’ van Black Eyed Peas omgetoverd door Hit!. ‘Het Lied Dat Ik Nu Zing’ zal vanaf begin februari beschikbaar zijn en te zien zijn op de bekende muziekkanalen .Hit! tourt op dit moment door heel Nederland. Zo traden ze al op bij Nickelodeon’s Supernick en Kids Top 20.

Ook verzorgde Hit! een optreden bij het Tuschinski Theater tijdens de première van de animatiefilm ‘Monsters vs. Aliens’ en op het Malieveld in Den Haag bij het evenement Nickelodeon Kix Vrijmarkt. Voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind gaf Hit! twee spetterende optredens in attractiepark Walibi World.

Hit boeken ? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron;regiotap