Lil’ Kleine en Ronnie Flex staan met hun nummer Drank & Drugs bovenaan de Single Top 100. En dat geeft Ronnie Flex een dubbel gevoel.

,,Ik doe al jaren mijn best om op de radio gedraaid te worden en om in de hitlijsten te komen. Dan zit ik dagen in de studio te werken aan een nummer, werken er muzikanten aan mee. Voor mij is dit begonnen als een grap”, vertelt de rapper aan het AD. ,,Ik hoorde Kleine bezig en het klonk goed. Ik móest meedoen. Een halfuur later was het af.” Het voorstel van zijn platenlabel Top Notch om er een clip bij te schieten, noemde hij aanvankelijk weggegooid geld. Inmiddels is de video bijna 3,5 miljoen keer op YouTube bekeken.
Entertainment

Ronnie Flex begrijpt dat ouders de tekst van de hit te heftig vinden. “Ik zou het ook niet leuk vinden als ik een kind van vijf zou hebben die zou meezingen. Maar muziek is entertainment.”
MDMA

Lil Kleine: ,,Ik probeer heus geen tieners aan de mdma te krijgen. Dat moeten ze echt zelf gaan bepalen. Ik ben niet gaan rappen omdat ik een voorbeeldfunctie wil hebben. Ik doe het gewoon omdat ik het leuk vind. Ik ga niet ineens anders worden omdat er nu zoveel mensen een mening over me hebben.”