Een unieke prestatie voor de Gebroeders Ko; de broers Ton en Gerard Koopmans bezetten deze week niet alleen de eerste, maar ook de tweede plaats in de Nederlandstalige Top 20. Met hun single “Wunderbar” maken ze de sprong van nummer 18 naar de 1e plaats en de carnavalsversie van “Helikopter” gaat van 9 naar nummer 2.

Het is nooit eerder voorgekomen dat een artiest of groep de eerste twee posities van de Nederlandstalige Top 20 in beslag neemt.

Ook in de Single Top 100, staan de Gebroeders Ko succesvol genoteerd met beide platen in de top 15; “Wunderbar” stijgt van nummer 10 naar 6 en “Helikopter” van 18 naar 15. Inmiddels hebben de Gebroeders Ko maar liefst 30 Top 100 noteringen op hun naam staan in 10 jaar tijd. In 2001 werd de eerste hit gescoord met “Boswandeling”. Vele hits volgden waaronder “Ik Heb ’n Toeter Op Mijn Waterscooter”, “Schatje Mag Ik Je Foto”, “Geef Mij De Sleutel Van Jouw Voordeur” en natuurlijk “Boten Anna”.

Inmiddels hebben ook onze Oosterburen de Gebroeders Ko ontdekt. Samen met de succesvolle Duitse artiest Mickie Krause behaalden de broers Ton en Gerard als Ko & Ko onlangs een nummer 1 notering in de Duitse charts met “Schatzi Schenk Mir Ein Foto”, de Duitse versie van “Schatje Mag Ik Je Foto”.

Gebroeders Ko boeken voor een optreden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron.Sterrenparade