De Stichting Nationaal Huidfonds is verguld met de actie van Gordon, die de gehele opbrengst van zijn nieuwe single Niemand lacht zoals jij/ Nobody loves me like you schenkt aan dit goede doel.

Directeur Peter Simons: “Het is een fantastische actie, waar we Gordon heel dankbaar voor zijn. Het Huidfonds zet zich in om huidziekten te bestrijden. Iedereen heeft wel eens last van een huidziekte, de een kort, de ander iets langer, maar velen ook hun leven lang. Samen kunnen we zichtbare huidproblemen proberen te accepteren en daar helpt de aandacht die Gordon ons nu geeft zeer beslist aan mee.”

Niemand lacht zoals jij/ Nobody loves me like you is de titelsong van het nieuwe programma van de zanger, Glitter Glamour Gordon, waarin hij allerlei glitter- en glamourfeestjes afloopt. Vrijdagavond trok de eerste aflevering 777.000 kijkers.

Gordon maakte de keuze voor het Huidfonds zelf: “Ik heb psoriasis, een vervelende huidkwaal, waar ik in januari in het ziekenhuis voor ben behandeld. Ik heb nu wel geaccepteerd dat ik het heb, maar heel lang durfde ik mijn huid niet aan anderen te tonen.” Lachend: “Ik heb inmiddels een dikke huid gekregen van alles wat er de afgelopen tijd over me heen is gekomen. Ik ben een flapuit, dat weet ik zelf ook wel, maar ik probeer toch alles positief te zien en ook te doen. Hoe moeilijk dat soms ook is. Ik hou me vast aan de positieve dingen in mijn leven. En zeg nou zelf, wat is er mooier dan lief te hebben wat je hebt, daar wordt alles beter van!”

Gordon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden