De nominaties voor de awardshow van de radiozender 3FM zijn onlangs bekend gemaakt. Ilse is genomineerd voor maar liefst 2 awards in de categorieën ’Best Artiest Pop’ en ‘Beste Zangeres’.

Gisteren was Ilse te gast zijn bij De Wereld Draait Door en a.s. zaterdag zal ze te zien zijn bij Paul de Leeuw met een nieuw seizoen van het televisie programma ‘PAUL!’ op Nederland 1.

In het programma zullen meerdere spraakmakende gasten, cabaretiers en muzikanten aanwezig zijn. Tijdens de uitzending zal Ilse samen met Paul een bijzonder duet zingen.

Vrijdag 14 september aanstaande is het zover, dan staat Ilse voor de tweede keer in het GelreDome. 14 september, is de vervangende datum voor het concert van 23 maart 2012, dat uitgesteld is in verband met het overlijden van haar vader. Tijdens deze avond zal Ilse met haar band een fantastische show geven, waarbij haar grote hits niet mogen ontbreken.

Alle reeds gekochte kaarten met de datum 23 maart 2012 zijn automatisch geldig voor de nieuwe datum op 14 september 2012.