Met pijn in haar hart heeft Imca Marina besloten om haar boerderij De Vicarie te koop te zetten. "Ik zal genoegen moeten nemen met een veel kleiner huis."

De zangeres vroeg in 2010 faillissement aan nadat het lange tijd slecht ging met De Vicarie, waar onder andere ook feesten en partijen konden worden gehouden en waar Imca huwelijken voltrok. De zaak werd later overgenomen, maar om de financiële druk te verminderen heeft ze besloten om nu toch ook de boerderij te koop te zetten.

"Ik ben na het financiële debacle tot het inzicht gekomen dat ik het rustiger aan moet gaan doen", vertelt Imca over haar beslissing aan Story.

"Ik weet nu dat ik op mijn zeventigste niet meer alles moet kunnen en willen. (…) Daarom doe ik het huis van de hand. Ik vind het verschrikkelijk, maar het is niet anders."

Imca wacht met het kopen van een nieuw huis tot de boerderij is verkocht. "Ik zal echter genoegen moeten nemen met een veel kleiner huis. Veel van mijn inboedel, antiek en kunst, moet ik gaan verkopen, dat past nooit in een kleinere woning. Maar gelukkig ben ik niet materialistisch ingesteld. Ik heb ervan genoten en nu mag een ander ervan gaan genieten."