Zou ze haar pastorie nu verkopen of zette Imca Marina alleen een punt achter de horeca-activiteiten op haar landgoed De Vicarie? Het was niet voor iedereen duidelijk wat er nu precies aan de hand was in het hoge noorden.

De zangeres legt het nog één keer uit en ontvouwt haar nieuwe plannen?

Imca Marina (69) ziet weer licht aan het eind van de tunnel. Lange tijd maakte ze zich ernstige zorgen over haar levenswerk De Vicarie. „De zaak heeft in korte tijd een enorme wending gekregen. Ik ben in gesprek met geïnteresseerden die het horecagedeelte op De Vicarie van mij gaan huren en exploiteren.”

„Het hele complex, de holding, blijft dus mijn eigendom. Ik verpacht bij wijze van spreken een stukje grond. Ik ben inderdaad behoorlijk enthousiast omdat er een paar leuke mensen tussen zitten die zich hebben aangemeld. Mensen waarin ik het volste vertrouwen heb. Nee, dat zijn geen bekende horecaondernemers, maar er zit me toch een echtpaar tussen… ”

„Die man van dat stel kan bijvoorbeeld waanzinnig koken. Ik hoop dat ze toehappen. Ik weet zeker dat deze mensen de zaak in mijn geest voortzetten. En dat is wat ik graag wil. Het is immers toch mijn levenswerk.”

Imca Marina boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:telegraaf