BYentl is t/m 30-11-2008 te boeken tegen een aantrekkelijk geprijst introductie prijs van € 1245,- excl.6% BTW

BYentl komt als baby naar Nederland en is van jong af aan opgegroeid in een uitermate muzikale familie. Familieleden als Ruth Jacott en Timeless zijn haar grote voorbeeld en inspiratie geweest.

  De eerste opnames van BYentl vonden plaats op tien Jarige leeftijd. Ze kreeg een cassettebandje van haar nicht die haar “stiekem” had opgenomen. Vanaf 12 jarige leeftijd doet ze mee aan talentenjachten waarbij ze regelmatig de eerste plaats voor haar rekening nam. Op zeer jonge leeftijd kon ze zich al geen leven zonder muziek meer voorstellen.  

Op vijftien jarige leeftijd mag ze van haar ouders auditie doen in Belgie voor een meidengroep genaamd Loving Angels, Ze wordt gekozen en heeft deel uitgemaakt van het trio als leadzangeres. Onder toezicht van manager Piet Roelen touren ze de hele wereld rond en zo begon het echte muzikale avontuur.

Na vier jaar stopte de groep zodat ze haar eigen pad als 19 jarige zangeres opnieuw zou moeten gaan vinden. Al snel gingen er vele deuren voor haar open toen ze Johnny Logan leerde kennen. Samen vulden ze o.a. het voorprogramma van Lee Towers. De kwaliteit van haar stem groeide en ging als een lopend vuurtje door de muziekwereld. Al snel volgde er een eerste single met Mildred Douglas (MaiTai). Hierdoor kwam ze terecht bij niemand anders dan Lou Rawls (Platters).

Op inmiddels twintig jarige leeftijd ging ze zich verder ontplooien en ging deelnemen aan een twee jarig project; ”Cascade”. Succes volgde en de single “Minnie Rippeton” behaalde een leuke notering in de charts waardoor de single “Loving you” volgde.

Op 22 Jarige leeftijd wordt ze gebeld door familielid “Ruth Jacott” om mee te doen met de backing vocals in haar theater tour. Naast deze fantastische ervaring zong ze met haar vriendin Birgit Lewis in de dertig man sterke succesgroep “Gospel train”. Al timmerend aan de weg wordt ze benaderd door Trijntje Oosterhuis om in te vallen bij de immens populaire groep “Total Touch”. Vervolgens heeft ze tournees gedaan met “Candy Dulfer”, “Andre Hazes”, “Golden Earring” en “De Dijk”.

 Inmiddels zes jaar geleden ontmoette ze Caroline de Windt” (Mai Tai), die het idee had om samen met twee oorspronkelijke Mai Tai’s een “Songfestival avontuur” aan te gaan. Er brak een succesvolle nieuwe Mai Tai periode aan waarbij 9 Singles, een Album en een DVD uitkwamen. Hiermee werden regelmatig de Charts behaald.

Echter is haar droom vanaf tienjarige leeftijd nog steeds niet vervuld; “een eigen solo album”. Samen met haar manager Jeff Borrenbergs wordt eind 2007 een fors budget gerealiseerd. Na 11 Maanden voorbereiding, Studio en Fotosessies is haar debuut Album met de titel “Memories” bijna een feit en zal de releasedatum ergens in November 2008 zijn. Als voorloper op het Album zal haar eerste solo single “No One But You” 20 Oktober 2008 worden gereleased.

BYentl is t/m 30-11-2008 te boeken tegen een aantrekkelijk geprijsd introductie prijs van € 1245,- excl.6% BTW