Hebben ze in België geen talentvolle jonge zangers meer? Het Nederlandse Volendam zit er vol mee….. dus België haalt gewoon de Hollandse jongens naar hun toe!!!

België lijkt nu ook in de ban te zijn van de heren J’s!!!! Jan Smit en Nick & Simon staan al in diverse theaters in België, maar blijkbaar kunnen onze zuiderburen er geen genoeg van krijgen. Ze vinden de J’s nu al het beste? Eind deze maand staan ze in Antwerpen en de pers smult nu al van Jan, Jaap en Jaap.

De 3 JS staan in de startblokken om op korte termijn de oversteek te maken uit Nederland, richting Vlaanderen. Net als Jan Smit en Nick & Simon zijn de 3 JS – zanger/frontman Jan Dulles, gitaristen Jaap Kwakman en Jaap De Witte – afkomstig uit Volendam maar in tegenstelling met de twee eerder genoemde artiesten klinkt hun geluid heel anders. “ 3 JS zijn misschien wel het beste wat ze in Volendam muzikaal maken”, een uitspraak die een paar weken geleden te horen was uit de mond van 3 FM coryfee Giel Beelen in De Wereld Draait Door. Twee albums ‘Watermensen’ en ‘Kamers van mijn hart’ hebben de 3 JS uitgebracht en tot een succes kunnen bekroning. Het ziet er naar uit dat het succes drie op drie gaat worden want ook hun nieuwe cd ‘Dromers en dwazen’ doet het momenteel bijzonder goed.

Volgende week dinsdag 4 en woensdag 5 mei 2010 komen de 3 JS voor het eerst naar Vlaanderen en dat ter promotie van hun nieuwe single ‘Geloven in het leven’ en hun nieuwste album ‘Dromers en dwazen’. Met ‘Bevlogen als vogels’, een song afkomstig uit het album ‘Kamers van mijn hart’, hebben de 3 JS al een eerste keer hun neus aan het raam gestoken in Vlaanderen en hadden ze een grote radiohit te pakken. ‘Geloven in het leven’ is ook een song die wel eens zou kunnen aanslaan in de Nederlandse taalgebieden. Het nummer is geschreven door de 3 J S, samen met John Ewbank (Marco Borsato). “ Wij hebben John ontmoet in het programma ‘De zomer voorbij’. Het concept van het programma bestond er toen in om samen met iemand anders, binnen een kort tijdspanne, een nieuw liedje te maken. Wel, wij hebben dat gedaan samen met John en het resultaat is geworden ‘Geloven in het leven’, volgens kenners één van de beste liedjes die terug te vinden zijn op onze nieuwe cd ‘Dromers en dwazen’” zegt 3 JS zanger Jan Dulles.

Op dit moment zijn de 3 JS op tour met hun nieuwste theaterproductie ‘Pluche, zweet en tranen’. De voorziene speeldata zijn quasi allemaal uitverkocht. Op maandag 31 mei komen 3 JS naar de Arenbergschouwburg in Antwerpen voor het enige Belgische concert in het kader van de nieuwe tour.

3 J`s boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade