Zijn Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen echt uit elkaar? Op internet wordt druk gespeculeerd over de vraag of de breuk niet gewoon een stunt is voor het RTL-programma Voetbalvrouwen.

Yolanthe gaat in het derde seizoen van Voetbalvrouwen de rol van Kate spelen. Er wordt in de serie een voetballer verliefd op haar… En volgens o.a. GeenStijl zou de breuk daarom een stunt kunnen zijn.

Dinsdag stond de voltallige Nederlandse pers voor de deur van het huis van Jan en Yolanthe in Volendam. Opvallend was dat de brunette en de zanger ervoor kozen samen het huis te verlaten.

Ook Monique Smit, de zus van Jan, gedroeg zich vreemd. De blonde zangeres liep in haar eentje rond op de dijk toen het nieuws naar buiten kwam. Toen ze werd aangesproken door journalisten zei ze met een vreemd glimlachje op haar gezicht: "Nee hoor, daar mag ik niks over zeggen. Echt niet!"

Clown Bassie en Dries Roelvink wisten Nederland al een keer voor de gek te houden. Zijn Jan en Yolanthe ook aan het acteren of zijn ze echt kapot van verdriet? Toen Georgina Verbaan zoenend met Pieter van der Wielen werd gespot, staken ook geruchten over een mediastunt de kop op. Later bleek de breuk tussen Georgina en Jort Kelder wel degelijk echt te zijn.

Jan en Yolanthe hebben twee jaar een relatie met elkaar gehad. De presentatrice/actrice zou nu een relatie hebben met voetballer Wesley Sneijder. Ook Jan zou alweer een ander hebben.

Jan Smit boekt u bij Twilight Entertainment