Jörgen Raymann stopt met tv maken. Hij wil alleen nog maar af en toe een echt leuk programma doen, maar hij verlegt zijn focus naar zijn rol als motivator en zijn oude liefde; het theater.

Op Facebook schrijft de cabaretier: "Na een succesvolle periode bij de TV is het tijd geworden voor verandering. Ik zal indien er een leuk programma voorbij komt nog wel wat doen af en toe, maar mijn focus ga ik verleggen naar mijn rol als motivator en ik ga mijn oude liefde "Theater" weer solo oppakken. Ik doe de laatste tijd ook vaker standup comedy en het bevalt mij uitstekend."

Jörgen is meteen aan de slag gegaan en heeft al twee nieuwe motivational tools ontwikkeld: ‘Business Antibiotics’ en ‘De Persoonlijke Doorstart’. Vanaf 4 juni gaat hij ook nog een wekelijkse motivational video maken die te zien zal zijn op zijn Facebook-pagina. "Mijn doel is om iedereen aan zijn of haar Passion, Happiness en Drive te helpen!"

Wie bang is zijn typetje tante Es helemaal te moeten gaan missen, hoef niet bang te zijn; hij is druk bezig om haar tot een animatiefiguur te maken.