Jaap X Factor boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

bron:AD.nl

Jaap heeft zaterdagavond de finale van ‘X Factor’ gewonnen. De 25-jarige winnaar van de talentenjacht van RTL 4 krijgt onder meer een platencontract.

Jaaps eerste single ‘Don’t Stop Believin” is meteen na de finale verschenen. Naast het nieuwe nummer zong hij ‘With a Little Help from My Friends’, oorspronkelijk van The Beatles, en ‘When a Man Loves a Woman’ van Percy Sledge. Het eerste nummer werd gekozen door Jaaps coach Angela Groothuizen, het tweede lied was zijn eigen keuze. ‘Margherita’ van Marco Borsato bracht Jaap al eens eerder ten gehore tijdens de competitie, hij koos het tot zijn favoriete nummer uit ‘X Factor’.

De uit Terwolde afkomstige Jaap Siewertsz van Reesema studeert rechten in Rotterdam en was tot voor kort frontman van de Hermes House Band. De zanger werd tijdens ‘X Factor’ begeleid door Angela Groothuizen. Zijn vriendin vertrok eerder tijdens de liveshows naar Curaçao, maar was bij de finale weer van de partij.

Waarschijnlijk staat ‘Don’t Stop Believin” volgende week aan top van de hitlijsten, zoals eerder gebeurde met ‘X Factor’-winnaars. De winnares van het eerste seizoen, Sharon Kips, voerde de hitlijsten drie weken aan met ‘Heartbreak Away’. Lisa Loïs wist de koppositie langer vast te houden, haar ‘Hallelujah’ stond tien weken op nummer 1 en was de best verkopende single van vorig jaar.