De AVRO was op zoek naar Zorro, Mary Poppins en Evita.

Jacques Herb is nu op zoek naar 40 Manuela’s. Voor de zanger is het 40 jaar geleden dat hij met de nummer 1-hit Manuela zijn doorbraak beleefde.

In drie weken tijd werden meer dan 250.000 singles verkocht en in het jaar 1971 kregen 325 meisjes de naam Manuela een ruime verdubbeling van het voorgaande jaar.

De Mezz in Breda is op vrijdag 21 oktober het decor voor een heuse Manuela Party en Herb hoopt zijn klassieker samen met 40 Manuela’s op het podium ten gehore te brengen.

 De Manuela’s kunnen zich melden bij de Jacques Herb Fanclub en mogen op vertoon van een kopie van hun paspoort of geboorteakte geheel gratis naar binnen.

Herb kijkt reikhalzend uit naar zijn jubileumconcert: "Het is geweldig om mijn hit op deze manier te vieren en het zou fantastisch zijn als ik Manuela kan zingen met 40 echte Manuela’s om me heen. Dus dames, meldt je aan!"

Dat aanmelden kan via: [email protected]

Uiteraard staat het optreden van Jacques Herb centraal tijdens de Manuela Party in de Mezz. Daarnaast zijn er gastoptredens van Arie Ribbens, De Deurzakkers, Frank & Mirella en een surprise-act.

Bovendien lanceert Herb op deze avond zijn nieuwe cd-album en of het nog niet genoeg is, viert Herb’s vrouw Diny op deze avond haar verjaardag.

De presentatie van de Manuela Party is in handen van BN De Stem-journalist Sjakie Hendriks.

Locatie:

Mezz concerts & dance
Keizerstraat 101 4811 HL Breda

Aanvang:

Vrijdag 21 oktober, 20.00 uur