Gisterochtend is plotseling zanger Jacques Kloes overleden. Jacques speelde bij Rocking Friends, Black Ventures en Baby Rockers. In 1968 in de band Take Five dat later de Dizzy Man’s Band heet.

Met deze band heeft hij 17 hitnoteringen op zijn naam gezet, waaronder de bekendste hits; The Show, The Opera, Rio en Matter of Facts zijn. In 1978 stapte hij uit de band om een solocarrière te beginnen.

 
Hij scoorde in 1979 een hitje met het samen met Patricia Paay gezongen nummer You Make It Allright. In 1992 stond hij nog twee keer in de hitlijsten met bescheiden hits Once Or Twice en het Nederlandstalig nummer Fantastische vrouw. Daarna stopte hij met muziek en begon een kroeg.

Marga Bult, Jan Rietman, Jacques Kloes, Dany Lademacher, Jan Tuyp, Ton Op ’t Hof, Jan Kooper en Albert Deinum, hebben één gedeelde passie: Rock ’n Roll. Ze zijn bepalende muzikanten voor de Nederlandse Muziekindustrie en zijn stuk voor stuk zowel nationaal als internationaal actief of actief geweest. Allemaal kennen ze het klappen van de zweep, kunnen ze boeken schrijven vol anekdotes over 40 jaar muziekindustrie en hebben ze ongekende successen ervaren.

Nostalgie, talent, originaliteit, kijken in het leven van, muziek, hits en bekende gezichten; dit zijn zo ongeveer de belangrijkste criteria om publiek te kunnen boeien. Vanuit muzikale ambitie is een groep muzikanten samengekomen die een band vormen waarin alle bovenstaande ingrediënten samensmelten.