De hitsingle ´Jamie´ van Ronnie van Bemmel is uitgeroepen tot de ‘Hollandse Nieuwe’ van de komende week bij het radiostation RADIONL. Dit houdt in dat de zomerhit ´Jamie´ veelvuldig voorbij zal komen in de programmering van de radiozender. 

Zomers, feest, up tempo en herkenbaar, `Jamie´ lijkt dé zomerhit van 2009 te worden! ´Jamie´ is de derde single van Ronnie´s op 19 juni verschenen album Alles vergeven en het nummer wordt helemaal grijs gedraaid op radio en verveeld zeker niet!! Aankomende week dus ´Hollandse nieuwe´ op RADIONL, ook Radio Continu kondigde aan het nummer deze week als ´Bliksemschijf´ op hun rotatielijst te plaatsen! Daarnaast krijgt de single grote steun van o.a. Radio Oost, RTV Hollands Midden en Radio Hollandio. Ook op TV komt de clip bij nummer vaak langs. TMF NL en TV Oranje plaatsen de single al een aantal weken geleden op hun rotatielijsten! 

Ter gelegenheid van de release van Alles Vergeven werden er onlangs maarliefst twee album release feesten georganiseerd! Onder grote belangstelling van hordes fans, familie, vrienden collega- artiesten en media vierde Ronnie van Bemmel de release van zijn nieuwe album Alles Vergeven in het Van Der Valk Hotel in Houten. Als verrassing voor Ronnie overhandigde Wesley Sneijder, voetballer en groot fan van Ronnie, het eerste exemplaar van het album Alles Vergeven aan de Nieuwegeinse zanger Ronnie van Bemmel.

De komende periode staat het leven van zingende schilder  helemaal in het teken van de promotie van zijn single ´Jamie´ en zijn album Alles vergeven. Ronnie zal naast een radio promotietour door heel het land ook een aantal instores verzorgen bij verschillende muziekwinkels in het land. Op 11 juli zal Ronnie een promotioneel optreden verzorgen bij Free Record Shop Utrecht-Overvecht. Een week later op 18 juli zal Ronnie een drietal Music Stores aandoen voor mini-optredens en signeersessies. (Raalte, Hardenberg, Coevorden). Exacte tijden en adressen worden heel snel bekend gemaakt op de site van Ronnie.

Ronnie van Bemmel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.