Vanmorgen heeft het duo Jan Keizer en Anny Schilder een nieuw platencontract getekend met Vosound Records, het label van zanger Jan Smit. Jan had hoogstpersoonlijk voor de champagne gezorgd en sprak na de ondertekening van een historisch moment:

 “Jan Keizer heeft een heel bijzondere rol gespeeld in mijn leven. Hij was het die mij er bij het Volendammer kinderkoor van meester Beumer tussenuit pikte, toen ik 9 jaar was. En hij gaf me mijn eerste grote podium met Mama in 1996. Dat wij samen aan de vooravond staan van een nieuwe samenwerking, nu met Anny Schilder erbij, mag uniek worden genoemd”.
 
Een opgetogen Jan Keizer: “Het is inderdaad een geweldig  moment. Toen Anny en ik hoorden dat Jan wel oren had naar een nieuw album van ons, waren we gelijk enthousiast. Jan behoort tot de absolute top in Nederland. Prachtig dat onze paden zich op deze wijze opnieuw kruisen”.
 
Het eerste resultaat van die samenwerking heet Felicita.  Het is de splinternieuwe single van Jan en Anny en tevens het voorproefje van het nieuwe album van het duo, getiteld Unforgettable Duets, dat op vrijdag 10 oktober zal uitkomen.
 
Jan Keizer en Anny Schilder – van 1976 tot 1984 boegbeelden van de legendarische groep BZN – keerden in 2009 samen terug op het podium dankzij Mies Bouwman. Tijdens een gala avond, zongen zij speciaal voor Mies nog één keer samen Mon Amour. Maar het liep anders. De ontelbare reacties die volgden op het optreden konden niet genegeerd worden.
 
In 2010 verscheen hun gouden ‘debuut’ album Together Again, gevolgd door The Two Of Us in 2013. Tussendoor vierde het duo met hun shows niet alleen triomfen in Nederland, maar ook in België, Zuid-Afrika en vooral Roemenië. In het laatstgenoemde land worden zij werkelijk door tienduizenden fans op handen gedragen.
 
Dit jaar kozen Jan & Anny ervoor een album op te nemen met louter wereldberoemde duetten, een lang gekoesterde wens van het duo.
 
Felicita is daarvan het vrolijke eerste voorbeeld. Het nummer werd in 1982 de Nederlandse Top 10 ingezongen door het illustere Italiaanse duo Al Bano & Romina Power