25 jaar na het grote succes dat ze samen vierden bij BZN, brengen Jan Keizer en Anny Schilder samen een single uit: ‘Take Me To Ibiza’  is vanaf 2 juli verkrijgbaar.

Het Volendamse duo dook onlangs de studio in om een nieuw album op te nemen dat ‘Together Again’ gaat heten en later dit jaar zal verschijnen.

Jan Keizer en Anny Schilder stonden samen aan de basis van het grote succes van BZN met grote hits als ‘Mon Amour’, ‘Don’t Say Goodbye’ en Pearly Dumm’. Eind 2009 stond het Volendamse duo na lange tijd weer samen op de planken tijdens het verjaardagsfeestje van Mies Bouwman.

Dit gelegenheidsoptreden was een enorme hit en smaakte naar meer, en dus besloten ze samen door te gaan. Anny: “Tijdens het optreden bij Mies gingen we eigenlijk verder waar we waren gebleven. Het gaf direct weer een goed gevoel.” Jan: “Wat me opviel tijdens het optreden was de positieve reactie van het publiek.” Jan Keizer en Anny Schilder geven in juli in heel Nederland instores om hun nieuwe single ten gehore te brengen.

Jan Keizer en/of Anny Schilder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Bron:De Sterrenparade