Jan en Anny komen vandaag met een nieuwe zomersingle genaamd “I love the Summertime’. Jan Keizer heeft dit nieuwe vrolijke en vooral positieve nummer speciaal voor Anny geschreven.

Anny Schilder is het afgelopen jaar door een ware hel gegaan.  Een jaar geleden werd bij de zangeres borstkanker geconstateerd en heeft ze het afgelopen jaar moeten vechten voor wat ze waard was. Gelukkig is er dan nu goed nieuws en is Anny beter.

Om positief de toekomst tegemoet te gaan heeft Jan Keizer speciaal voor dit goede nieuws een nieuw positief en zomers liedje geschreven. ‘I love the Summertime’ is een vrolijk nummer waar je duidelijk het echte originele BZN geluid in terug hoort. De videoclip is opgenomen in het zonnige Turkije en zal later deze dag op het YouTube kanaal van VoSound te bewonderen zijn.

Noem de namen Jan Keizer en Anny Schilder en miljoenen mensen in en buiten Nederland zullen reageren met drie letters: BZN. Dat is niet vreemd. Als boegbeelden van BZN maakten ze tussen 1976 en 1984 furore en scoorden een onafzienbare reeks hits. Hoewel hun wegen in 1984 scheidden, is hun muzikale erfenis tot op de dag van vandaag levend gebleven