Eind vorig jaar traden Jan Keizer en Anny Schilder eenmalig samen op ter ere van de 80e jarige verjaardag van Mies Bouwman. Dit beviel beiden zo goed dat zij hebben besloten om naast hun solo optredens ook weer samen te gaan optreden als duo. Er zal dit jaar een single en een album worden uitgebracht, er komt een TV special en het duo gaat weer samen optreden.

 Anny Schilder was van 1976 tot 1984 zangeres van BZN. Samen met zanger Jan Keizer en de overige bandleden vierden zij grote successen.

Na 8 jaar BZN kon Anny haar privéleven niet meer combineren met haar drukke bestaan als zangeres van de succesvolle band, waarna zij de band verliet. Drie jaar terug kwam er een einde aan het succesverhaal van BZN.

 

Jan en Anny gaan een druk jaar tegemoet. Naast een single, een album en een TV special, zullen Jan en Anny ook weer te zien zijn op diverse podia in het land. Daarbij zullen uiteraard de grote hits van weleer zoals Mon Amour, Sevilla, Lady McCorey, Oh me oh my, Pearlydumm, Rockin’ the trolls, Chanson d’amour, The Old Calahan, Le legionaire, The Summertime, Waltzing Maria, La France, El Cordobes, Yeppa en The banjoman niet ontbreken.

Jan en Anny kijken uit naar hun nieuwe avontuur. Anny: “Tijdens het optreden bij Mies gingen we eigenlijk verder waar we waren gebleven. Het gaf direct weer een goed gevoel. Ik heb er veel zin in.” Jan: “Wat me opviel tijdens het optreden was de positieve reactie van het publiek. Ik kijk er dan ook naar uit met Anny een album op te nemen en de bühne weer op te gaan.”

Jan Keizer en Anny Schilder boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

bron:De Sterrenparade