Jan Leliveld is net als Jim Bakkum, Elize, Froukje de Both en Ernst & Bobbie ambassadeur geworden van de Stichting Opkikker.

Speciaal voor deze stichting komt er aankomende vrijdag een nieuwe single uit. Sinds maart 2010 is Jan aan de slag als ambassadeur voor de Stichting Opkikker. In het verleden heeft Jan ook veel opgetreden en cd’s verkocht voor het Kika-fonds. ‘Ik ben zelf erg bevoorrecht met twee gezonde zoons, maar niet iedereen kan begrijpen hoe moeilijk het is om je eigen kind te zien vechten tegen een ziekte, ik kan dat zelf ook niet altijd begrijpen’.

Dat waren de woorden van Jan tijdens zijn eigen benefiet concert voor het Kika fonds ruim 4 jaar geleden, waar €20.000 euro is opgehaald. Jan is daarom nu ook zeer vereerd dat hij gevraagd is als ambassadeur voor de Stichting Opkikker. ‘Het is een fantastische organisatie, die zich inzet om Opkikkerdagen te organiseren voor gezinnen met een ziek kind en daar wil ik graag deel van uitmaken’.

Stichting Opkikker viert dit jaar haar 15 jarig jubileum! Al sinds de oprichting van de stichting geven zij invulling aan het begrip “Opkikkeren”. Inmiddels is de stichting, met dank aan de medewerking van honderden vrijwilligers, sponsoren, donateurs, relaties en een uniek samenwerkingsverband met drieënveertig ziekenhuizen, in staat om in 2010 naar verwachting meer dan 1200 gezinnen met een langdurig ziek kind een onvergetelijke Opkikkerdag aan te bieden.

Jan Leliveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.