KWF for life! is een reeks concerten die speciaal voor KWF Kankerbestrijding wordt georganiseerd. De concerten zijn populair en al veel van Nederlands’ grootste artiesten zijn op deze manier in actie gekomen tegen kanker. Voor de editie 2012 is bekend gemaakt dat Jan Smit en Nick & Simon een aantal concerten gaan verzorgen.

Jan Smit geeft twee exclusieve concerten in het AFAS Circustheater Scheveningen. Met twee verschillende programma’s op dinsdag 14 februari en maandag 27 februari 2012 zal Jan terugkijken op de afgelopen 15 jaar en zingt hij al z’n hits. Ook Nick & Simon geven twee exclusieve concerten in het AFAS Circustheater Scheveningen. Met twee verschillende programma’s op maandag 13 februari en dinsdag 28 februari 2012 zullen Nick & Simon hun grootste hits en nog meer ten gehore brengen.

KWF Kankerbestrijding is uitgegroeid tot het grootst landelijke gezondheidsfonds. Samen met donateurs, vrijwilligers, en met financiële bijdragen van o.a. de KWF for Life! Events, hebben zij in de afgelopen jaren veel successen geboekt in de strijd tegen kanker. KWF Kankerbestrijding is ongelooflijk blij met de steun via deze concerten.