Was de chihuahua van Jan Smit echt ziek of waren Jan en Liza het hondje gewoon zat? Dat is dé vraag van het showbizzweekend gebleken. De waarheid zit zoals gewoonlijk ergens in het midden.

De koppen op de showbizzsites waren duidelijk: Jan Smit en zijn Liza zetten liefdespuppy buiten de deur!, Hondje Jan Smit nu al dood, Jan spreekt niet de waarheid over zijn hondje!

Jan Smit en zijn vriendin Liza kochten hun liefdeshondje Rex een paar weken geleden. Maar na amper één week deden ze de minikeffer alweer weg. Volgens zijn Volendamse buren kon Jan het niet opbrengen om het beestje uit te laten. Daarom plaste Rex de hele villa onder en hij knabbelde zoals zoveel jonge hondjes alles stuk.

Een week nadat Rex terug naar de kennel gebracht werd, ging hij dood. Daarom moest Jan hem ook wegbrengen, zegt hij nu op Twitter: "Onze kleine pup moest ik na vier dagen noodgedwongen terugbrengen naar de dierenarts van de kennel waar hij vandaan kwam. Omdat hij heel erg ziek bleek te zijn. Helaas is Rex daar een week later overleden! Iets dat wij nog steeds zeer betreuren."

De chihuahua is hip. Paris Hilton heeft er natuurlijk al lang één, hoewel je Tinkerbell de laatste tijd nog maar zelden ziet in haar buurt. Maar steeds vaker zie je zo’n ding op de arm van een bekende Nederlander. Die van Gordon heet Reus. En Simon Keizer van Nick en Simon sleurde zijn exemplaar rond in de clip van ‘Tuintje in mijn hart’.

Jan Smit boeken ? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.