Op 30 september komt Jan Smit met een gloednieuwe single genaamd ‘Hou je dan nog steeds van mij’. Dat is niet alles, want eigenlijk komt Jan met twee singles want hij verzamelde een forse hoeveelheid bonustracks die hij over twee singles gaat verspreiden.

Op ‘Hou je dan nog steeds van mij’, met een tekst van Jan zelf en muziek van Cees en Thomas Tol, blikt de zanger vooruit op de toekomst. Zo vraagt de hoofdpersoon in het liedje zich af of als hij grijs, kaal of anderszins door de tand des tijds is aangetast, de liefde nog net zo hevig zal zijn of misschien wat bekoeld is.

Op het eerste deel van de single staat, naast ‘Hou je dan nog steeds van mij’, ook het schitterende van Andre Hazes bekende ‘Amor amor amor’, ‘Paradijs’ van Frank Boeijen en ‘Zelfs je naam is mooi’ van Henk Westbroek. Smit kiest voor deze tijdloze Nederlandstalige klassiekers en zingt ze vol overgave. Als bonus cd-rom track staat ook de videoclip van de single op single 1.

De tweede versie van ‘Hou je dan nog steeds van mij’ bevat naast uiteraard de singletrack ook drie Engelstalige liedjes: ‘Hollywood’ van Michael Buble, het door tientallen internationale sterren eerder gezongen ‘Quando, quando, quando’ en ‘Wild Montana skies’ van Jan’s held John Denver. Ook op single 2 zal een bonus cd-romtrack staan met beelden van achter de schermen.

‘Hou je dan nog steeds van mij’ is een van de twee nieuwe tracks die ook op het verzamelalbum ’15 jaar hits’ van Jan (28 oktober) zal verschijnen.