Jan Smit heeft in Zuid-Frankrijk kunnen bijkomen van alle heisa die zijn breuk met Yolanthe Cabau van Kasbergen teweegbracht. "Even een paar dagen weg van alles was niet verkeerd!", zo schrijft de zanger, die voor opnamen in de villa van Rik Felderhof verbleef, op zijn website.

Smit vertoefde de afgelopen dagen samen met Rita Verdonk in het landhuis van de presentator aan de Côte d’Azur. De Volendammer waande zich, ver weg van huis, ‘eventjes in een paradijs’. "We hebben echt genoten en ongelooflijk veel gelachen met z’n drietjes, wat een leuke en lieve mensen", schrijft hij.

Vorige maand werd bekend dat Smit en Cabau van Kasbergen, tot verdriet van premier Balkenende, na ruim twee jaar uit elkaar gingen. De twee hadden eerder al een punt gezet achter hun relatie. Ze besloten dat alleen nog even stil te houden om alles op een rijtje te zetten.

Cabau van Kasbergen werd vervolgens zoenend gespot in een Amsterdamse parkeergarage met voetballer Wesley Sneijder. Volgens vriendinnen van de Tros-presentatrice zijn de twee alleen goede vrienden. Smit, die zijn vriendin de bons gaf, zou er een affaire op na hebben gehouden met Kuz-zangeres Fleur.

De uitzendingen van Villa Felderhof beginnen in december.

Jan Smit boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

bron:trouw