Jan Smit hoeft voorlopig nog geen luiers te verschonen. "Wat een bullshit!", schrijft de zanger op zijn website naar aanleiding van de geruchten dat hij vader zou worden. Woensdag berichtte weekblad Story dat zijn vriendin Liza zeven weken zwanger zou zijn.

Gelukkig zag de zanger ook wel de humor van het gerucht in en plaatste hij een foto van zichzelf met een babypop op zijn website. Op de afbeelding is te zien hoe Jan het plastic mensje vertederend vasthoudt. Oefenen doet de Volendammer dus blijkbaar wel.

De Volendamse vrienden van Jan kunnen ook hard lachen om de geruchten. "Hahaha. Wat een complete onzin", schrijven de 3J’s op hun Twitter-pagina. Simon Keizer vraagt zich via de microblogdienst af of Story zichzelf nog wel gelooft.

Ook de dame in kwestie, Liza, reageert op de vermeende zwangerschap. "Morgen kunnen we zeggen dat het morgen kermis is! Dan zien we vanzelf wel dat ik niet zwanger ben!", schrijft de blondine op haar Twitter-pagina. Liza zal zich, wellicht met vriendlief Jan, de komende dagen dus vermaken op de Volendamse kermis, die traditiegetrouw gepaard gaat met het nodige bier. Mogelijk is dat weer voer voor nieuwe roddels.

Jan Smit boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.