De Blauwe Korenbloemen keren terug in de nieuwe clip van Janneke de Roo; In de zes jaren waarin Janneke de Roo solo op het podium staat heeft ze inmiddels 4 albums en meer dan 10 singles op haar naam staan. Velen daarvan bereikten de hitlijsten in Nederland en/of België.

Naast de vele hitnoteringen staat ze meer dan 150 keer per jaar op het podium en mag worden gezien als een van de meest gevraagde zangeressen in Nederland. Hits als “Zeeman”- “Espresso Italiano” en “Vaya Con Dios” worden tijdens die optredens massaal meegezongen.

Niet alleen de recente nummers ook haar “klassieker” Blauwe Korenbloemen, welke zij samen zong met haar 2 zussen, moet tijdens ieder live optreden worden gezongen. Aan deze reeks succes nummers kan er nu een worden toegevoegd want afgelopen week is haar nieuwe single “40 – 50 – 60” verschenen. Een nummer welke aangeeft dat het leven boven de 40 een groot feest kan zijn. De eerste 50 zenders waar het nummer werd gedraaid waren de zenders waar Janneke de Roo een ‘kort’ telefonisch interview mee had. Na ze alle vijftig te hebben gehad werd het nummer ‘vrij’gegeven en aangeboden aan de overige radiozenders. Inmiddels hebben vele radiozenders het nummer al opgenomen in de playlijsten. Het lijkt slechts een kwestie van tijd dat ook deze single weer zal pronken in een hitlijst.

De komende weken zal Janneke de Roo ter promotie van deze nieuwe zilveren schijf niet alleen diverse radiozenders aan doen voor een live interview maar zal ze ook op diverse televisie zenders te zien zijn. Ook zullen er diverse interviews voor de schrijvende pers worden gegeven.