Afgelopen zondag was Jannes te gast in het programma ‘Mooi Weer De Leeuw’ van Paul de Leeuw. Sinds deze uitzending bestaat naast de welbekende ‘Palingsound’ uit Volendam, nu ook de ‘Hunebedsound’ uit het noorden van het land. Jannes is door Paul de Leeuw benoemd tot vertegenwoordiger nummer 1!

Paul de Leeuw wil Volendam, de stad van de Palingsound, ontlasten en introduceert daarom de ‘Hunebedsound’ uit Drenthe. Op de bank bij Mooi Weer De leeuw kreeg Jannes een aantal tips van nummer 1 vertegenwoordiger uit Volendam, Jan Smit, om de ‘Hunebedsound’ tot een succes te maken. Het interview en het optreden in ‘Mooi Weer De Leeuw’ van Jannes zijn terug te zien via de volgende link: http://mooiweerdeleeuw.vara.nl/index.php?id=274
 
Afgelopen weekend stond niet alleen in het teken van het TV optreden bij ‘Mooi Weer De Leeuw’ maar vooral van de Fanclubdag in Assen. De opkomst was enorm en Jannes heeft zijn fans getrakteerd op een optreden van 1 ½ uur. Na afloop van het concert ging het feest nog lang door, want Jannes heeft alle fans persoonlijk te woord gestaan en is met iedereen die wilde op de foto geweest.

Vanaf vandaag is de nieuwe single van Jannes overal te verkrijgen. De nieuwe single ‘Amigo, … adios kleine vriend’ maakt de Jannes-digipack van ‘Ga dan’ compleet. Naast ‘Ga dan’ en ‘Als jij maar bij me bent’ kan men vanaf nu dus ook ‘Amigo,…adios kleine vriend’ aan hun digipack toevoegen. ‘Amigo,…adios kleine vriend’ is opnieuw in de studio opgenomen bij het vaste producers duo Emile Hartkamp en Norus Padidar. De single kan omschreven worden als akoestisch en laat Jannes van een compleet andere muzikale kant zien.  

Jannes boekt u bij Twilight Entertainment