Op 15 september a.s. zal het nieuwe album van Jannes verschijnen. Om dit te vieren zal er op 11 september een album presentatie zijn in de Smelt in Assen, welke gratis toegankelijk zal zijn voor zijn fans.
Op deze avond zal Jannes uiteraard een optreden verzorgen en zal het album voor het eerst verkrijgbaar zijn voor de aanwezige fans, vanzelfsprekend zal Jannes de nodige albums signeren. De presentatie zal door een nog nader bekend te maken bekende persoonlijkheid worden verzorgd.
 
Meer dan een vriend’ is alweer het achtste studioalbum van de Drentse zanger. De titel van het album is een eerbetoon aan zijn manager Dick Oosting, die eind juni dit jaar plotseling overleden is aan een hartinfarct.
Op het nieuwe album staan naast het eerbetoon aan Dick onder meer de huidige hitsingle ‘Ga dan’, welke enkele weken geleden vanuit het niets op de tweede plaats van de Single Top 100 binnen wist te komen. Maar het album bevat tevens de prachtige liefdesverklaring ‘Jij, … alleen’. Ook heeft Jan Keizer (ex frontman BZN) wederom een nummer voor Jannes geschreven op dit album, namelijk de track ‘Liefde’, herkenbaar voor iedereen die wel eens verliefd is geweest.

                                                                      Jannes boekt u bij Twilight Entertainment