Afgelopen weekend was de officiële CD uitreiking van de nieuwe single “LaLaLa Liedje” van Roy Raymonds, de “blote-voeten-zanger van Nederland”. De uitreiking vond plaats in Ederveen waar meer dan 2500 fans van het Nederlandse lied dit feestje meevierden.

Het eerste exemplaar werd uitgereikt door niemand minder dan de Koning van de Piraten, volkszanger Jannes. Dit ging echter niet zonder slag of stoot; toen Jannes de titel van het liedje zag beschuldigde hij Roy meteen plagend van plagiaat.

Het toeval wil dat Jannes zelf in 2007 een liedje opnam met dezelfde titel. Gelukkig kon Roy hem meteen gerust stellen dat het om een ander liedje gaat, en de uitreiking voltrok zich in een uiterst feestelijke stemming.

Behalve Jannes, die natuurlijk ook een geweldig optreden verzorgde, waren er optredens van top zangeres Jolanda Zoomer, die net als Roy Raymonds bekendheid verwierf door van het TROS TV programma "Een ster in 40 dagen" en goede vriend en collega Rob Ronalds (bekend van o.a. Ab Normaal en de hits “Kleine Blonde Mariandel”, “Het Rode Lampie” en “Meisjes Van De Nacht”). Uiteraard verzorgde Roy Raymonds ook zelf een verpletterend optreden en het publiek ging volledig uit zijn dak toen Roy zijn “LaLaLa Liedje” ten gehore bracht.