Bloed, Zweet en Tranen-winnaar Jason Bouman en zijn vrouw Samantha verwachten medio oktober hun derde kindje. "We zijn na negen weken zwangerschap erg vroeg met vertellen, maar de echo zag er zó goed uit. Geringe kans dat het nu nog misgaat", vertelt de 32-jarige zanger.

 "We hebben het onze zoon Blaise, die nu 4,5 jaar is al verteld. Hij is erg blij en vindt het erg spannend allemaal. Zijn zusje Shego, die een week na de finale van BZT werd geboren, snapt er nog niet zo veel van. Zij is pas negen maanden oud."

De zanger roept het blije nieuws maandag ook van de Twitter-daken: "Nieuws!!! Vandaag vertellen wij dat we #zwanger zijn van gup nummer 3. Piepklein met een kloppend hartje", schrijft Jason op Twitter met daarbij een foto van de echo.

De volkszanger leeft nog niet volledig van de muziek en staat 2 tot 3 dagen per week voor de klas. "In de eerste plaats omdat ik het hartstikke leuk vind om te doen. Daarbij is de financiële zekerheid erg fijn. En zelfs als mijn muzikale carrière nog verder van de grond komt, blijf ik leraar hoor. Al zou het maar voor één dag in week zijn, opgeven doe ik dat nooit. Want ik leef voor de school en dat kan prima naast een zangcarrière bestaan", aldus Jason.