De Après Ski Hut Rotterdam heeft zijn eerste award voor ‘Meest veelbelovend talent voor 2009’ uitgereikt aan zanger Jeffrey Kuipers. De organisatie maakte dat deze week bekend. Volgens hen is de muziek van Jeffrey ‘energiek, opzwepend, origineel en voorzien van een eigen stijl. Zijn humor en persoonlijkheid sluiten feilloos aan bij zijn liedjes.’ Uit alle muziek die jaarlijks voorbij komt in de Après Ski Hut viel het repertoire van de 28-jarige Drent het meest op.

 Jeffrey Kuipers, onder andere bekend van de kroeghit ‘Ware liefde’, is zelf blij verrast door de onderscheiding: ‘Ik dacht dat ik hier op kwam treden! Ik ben supertrots op deze onderscheiding, want ik maak mijn liedjes met hart en ziel dus deze erkenning is voor mij een groot compliment.’ Volgens de samenstellers van de Après Ski Hut cd deel 26, bestaande uit Willem van Schijndel (de kleine Deurzakker en ontdekker van Guus Meeuwis) en Jan Wiesenbron (House of Talent), wordt 2009 een bijzonder jaar voor Kuipers: ‘Wij hebben er vertrouwen in dat Jeffrey in 2009 een enorme groei door zal maken.’

Momenteel resulteert het succes van het album ‘Ware liefde’ in een goed gevulde agenda, maar achter de schermen wordt alweer hard gewerkt aan het nieuwe album van Jeffrey waarvan de eerste single medio februari uit zal komen.

Jeffrey Kuipers boekt u bij Twilight Entertainment