Het duet dat Jennifer Ewbank met Nick Schilder zong in The Voice of Holland verschijnt op het debuutalbum van de zangeres. Ewbank, die strandde in de halve finale, zong in het eerste seizoen van de talentenjacht samen met haar coach het nummer Ghost in this House. Dit is een cover van de Amerikaanse band Shenandoah.

"Ik vond het een groot plezier om het weer te mogen doen", vertelt Nick. "Ik heb aan het optreden met Jennifer een mooie herinnering overgehouden en ik ben blij dat het nu is vastgelegd op haar album."

De cd van Ewbank bevat elf nummers. Op een van de liedjes zingt ze samen met haar broer John Ewbank. "Ik was ontzettend blij toen ik John zover kreeg een duet met mij op te nemen", vertelt de 24-jarige Jennifer. "Als klein meisje viel ik vaak in slaap met nummers die hij had ingezongen als demo. Ik ben altijd fan geweest van zijn stem."

Het titelnummer van de cd London Tree schreef Jennifer samen met Rigby-frontman Christon Kloosterboer. "Ik was heel blij toen Christon met mij wilde schrijven. Juist omdat we qua genre verschillend zijn moest er iets bijzonders uitkomen. Het nummer gaat over een boom midden in het drukke, gehaaste Londen. Mensen gaan maar door, racen met koppen koffie en koffertjes en toch blijft deze boom groeien." Haar cd London Tree is vanaf vrijdag te koop.