Jeroen van der Boom en SBS 6 zijn ook de komende twee jaar aan elkaar verbonden. Van der Boom tekende vandaag een nieuw contract bij de zender waarmee hij zich als presentator exclusief aan SBS 6 committeert. De entertainer kwam begin dit jaar het SBS 6-team versterken als presentator van in eerste instantie Lotto Weekend Miljonairs en later Wedden Dat Ik Het kan!.

Dit voorjaar is Jeroen van der Boom in ieder geval te zien in een nieuw seizoen van Wedden Dat Ik Het Kan!, als juryvoorzitter in The Winner Is… en er staan ook nieuw te ontwikkelen programma’s op de planning.

De samenwerking tussen Jeroen van der Boom en SBS 6 bevalt beide partijen zeer goed. Directeur televisie SBS ad interim Leo van der Goot: “Jeroen is heel snel uitgegroeid tot een vaste waarde voor de zender. Hij heeft het afgelopen jaar een belangrijke bijdrage geleverd met succesvolle programma’s op de zaterdagavond. Als presentator kenmerkt hij zich door een enthousiasme en inzet die goed bij SBS 6 passen. Voor de komende jaren zien we dan ook een mooie rol voor Jeroen weggelegd.”

Ook Jeroen is blij met de nieuwe verbintenis. “Ik heb het afgelopen jaar twee fantastische shows mogen presenteren. Ik krijg bij SBS 6 de ruimte om als presentator volledig mijzelf te zijn en ik voel me dan ook als een vis in het water bij de zender. Ik ben blij dat de succesvolle samenwerking ertoe heeft geleid dat we opnieuw het vertrouwen in elkaar hebben uitgesproken. Ik kijk erg uit naar de nieuwe programma’s die we samen gaan maken.”

The Winner Is…, het volgende project van Jeroen van der Boom, is vanaf donderdag 26 januari om 20.30 uur bij SBS 6 te zien. Op 31 december zendt de zender vlak na de jaarwisseling ook het concert uit dat Jeroen van der Boom afgelopen mei gaf in de Heineken Music Hall.