Op 13 en 14 mei 2011 geeft Jeroen van der Boom twee concerten in de Heineken Music Hall. In het kader van van Secretaressedag (21 april) zoekt Jeroen, in samenwerking met Office Depot en 100% NL, een PA die hem kan bijstaan tijdens zijn concert op 14 mei.

Alle secretaressen, managementassistenten, directiesecretaressen en officemanagers van Nederland kunnen zichzelf of een collega opgeven via de website.

De twintig secretaressen met de leukste, grappigste of meest bijzondere aanmelding worden uitgenodigd voor een exclusieve meet & greet met Jeroen van der Boom tijdens Secretaressedag op 21 april. Tijdens deze meet & greet kiest Jeroen de winnaar. Hij of zij wordt voor één dag de rechterhand van Jeroen, en maakt zo alle gebeurtenissen rond dit concert van dichtbij mee.

‘Ik heb erg veel zin in de actie’, vertelt Jeroen. ‘Ik mag de twintig beste secretaressen ophalen met een VIP-bus voor een superleuke dag. En natuurlijk mag de winnaar mij helpen op de dag van het concert. Ik weet zeker dat er kanjers van secretaressen in Nederland werken, dus ik roep alle managers op om hun secretaresse aan te melden.’ Aanmelden voor de actie kan van 7 maart tot en met 10 april via www.pavanjeroen.nl

Het concert op 14 mei is inmiddels uitverkocht.. Voor het concert op 13 mei zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via www.ticketpoint.nl