De formatie The Partysquad, bestaande uit dj Jerry en mc Ruben, brengt op vrijdag 19 juni de nieuwe cd Total Los, de mixtape, volume II uit. Het samenstellen en mixen van de cd is het eerste project dat Jerry weer geheel in eigen hand heeft gedaan, sinds hij in september vorig jaar betrokken raakte bij een zwaar auto-ongeluk op het Spaanse eiland Ibiza.

Dit maakte platenmaatschappij Cloud 9 Music maandag bekend. Na een coma en een nog steeds zware periode van revalidatie is het nog te vroeg voor Jerry om zich weer op het podium te geven, volgens de platenmaatschappij. Jerry zelf beschouwt de cd als een belangrijke mijlpaal op de weg terug naar het podium. “Naar datgene dat ik het allerliefste doe en waar ik weet dat ik thuis hoor”, laat Jerry weten. Komende zomer staan optredens gepland in clubs in Nederland, Spanje, Griekenland en Spanje.

Een track van Lange Frans gaat een klein beetje in op de gebeurtenissen vorig jaar. Ook Sidney Samson, Afrojack en The Opposites werkten mee aan de cd, evenals zangeres Erykah Badu (Danc4Live). Met de formatie LMFAO, bekend van I’m in Miami Bitch, maakte The Partysquad een track welke jaar dit jaar als single uitkomt. “We hebben ons hart, ziel en emotie in deze cd gelegd”, zegt mc Ruben.

The Partysquad boeken? Neemt u dan contact met ons op voor de mogelijkheden.