Op veler verzoek van haar volgers brengt Jill Helena vandaag haar album Cover Sessions uit via alle streaming portals. Het album bevat grotendeels unplugged versies van songs die zij al eerder met veel succes deelde via video’s op TikTok, Instagram en YouTube en waarmee zij inmiddels meer dan 10 miljoen views heeft via deze kanalen.

Op het album staat uiteraard haar versie van Céline Dion’s hit ‘It’s all coming back to me now’, waarmee zij in december het TV programma Ranking the talent won. Verder covers van Miley Cyrus, René Froger, Little Mix, Becky Hill en Ella Henderson. Ook een Nederlandstalige bewerking van ‘All I ask of you’ (Alles wat ik vraag) geschreven door Jill zelf. Het duet ‘Blijf bij mij’ met Yves Berendse, dat zij samen zongen in een uitverkocht AFAS Live in Amsterdam op 25 november vorig jaar, verscheen op 19 januari op alle streaming portals.

CELINE by Jill Helena in concert
Jill haar grote liefde voor krachtige stemmen en met name Céline Dion heeft haar geen windeieren gelegd. Met haar versie van ‘All by myself’ won Jill 4 jaar geleden het TV programma ‘All Together Now’. “ We zijn begin 2023 begonnen met covers op TikTok en Instagram en ik merk dat vooral de Celine Dion nummers veel te weeg brengen. Echt vanuit alle delen van de wereld krijg ik lieve en mooie berichten en reacties hierop. Na de winst van ‘Ranking the talent’ wist ik het zeker dat ik in concertvorm iets wil gaan doen met haar repertoire. Onder de naam ‘ CELINE by Jill Helena’ zijn we druk bezig om met live muzikanten op een geweldige locatie een mooie avond te gaan neerzetten met de hits van Celine Dion aangevuld met de vele vrienden en inspiratiebronnen van de Canadese zangeres. Denk dan aan Michael Jackson, Aretha Franklin, Mariah Carey en Whitney Houston”, aldus Jill. “Ik hoop binnenkort de locatie en datum bekend te maken”.