Jody Bernal slaat met zijn nieuwe single ‘Dame Tu Veneno’ een nieuwe muzikale weg in. De 28-jarige zanger heeft samen met een volledige big band de oude Italiaanse klassieker ‘Tu Vu Fa’ L’Americano uit 1958 van Renato Carosone nieuw leven ingeblazen.

Enkele samples uit dit nummer zijn ook gebruikt voor de huidige dance-hit van Jolanda be cool.

Jody Bernal : “Ruim twee maanden geleden kwam het team van White Villa Entertainment en mijn manager met dit nummer en ik was meteen super enthousiast. We zijn lekker aan de slag gegaan, hebben een Spaanse tekst laten schrijven door Xandro Leima en José Manuel Alvarez op het originele nummer en alles laten inspelen door een complete bigband.” 

Ruud de Wild trapte woensdagochtend af met de primeur van ‘Dame Tu Veneno’. Tijdens zijn ochtendshow op Q Music werden Ruud en zijn collegá’s verrast door Jody met gebak en zijn nieuwe single. Ruud is erg enthousiast en heeft de single volgende week gebombardeerd tot FavoRuudschijf!

Het is dit jaar exact tien jaar geleden dat de zanger van Colombiaanse afkomst een mega zomerhit scoorde met zijn single ‘Que Si, Que No’. De single stond maar liefst 15 weken op de eerste plaats van de Single Top 100 en werd met meer dan 100.000 verkochte exemplaren, de best verkochte single van 2000. Ten onrechte wordt Jody vaak door de media afgeschilderd als eendagsvlieg. Naast zijn megahit ‘Que Si, Que No’, scoorde hij in totaal acht hits in de Mega Top 100, waarvan ‘Oh Bambolero'(2000), ‘Dreams'(2001), Ún Beso Mas'(2001), ‘Shiki Boom Boom'(2008) en het duet ‘Me&You’ met Belle Perez uit 2002 allen de top tien wisten te behalen.

Jody Bernal boeken ! Wij informeren u vrijblijvend betreffende de boekingsmogelijkheden.

 

 

Bron:De Sterrenparade