Johan Heuser, de sympathieke zanger uit de Betuwe staat momenteel volop in de belangstelling met zijn nieuwe single ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’. Zo staat hij 29 april in een bomvol Ahoy tijdens de Nacht Van Oranje, is de single met een A-rotatie erg goed opgepakt bij de radiostations en werd dan ook al meerdere keren uitgeroepen tot schijf van de week.

Ook de sfeervolle clip komt regelmatig voorbij op de thema-kanalen en wordt goed bekeken op Youtube, kortom Johan is hartstikke trots op deze eerste resultaten zo kort na de release van deze nieuwe single. Het origineel stamt trouwens uit 1955 en werd destijds door de welbekende Tante Leen uit de Jordaan op de vinylplaat gezet.

Met deze track steekt de zanger dan ook zijn voorliefde voor nummers van o.a. Tante Leen en de Zangeres Zonder Naam niet onder stoelen of banken. Samen met topproducer Manfred Jongenelis is hard gewerkt om de nostalgische sound van weleer te gieten in een fris 2012 jasje.

 

Voor Johan Heuser, die in 2011 nog zijn 10-jarig artiestenjubileum vierde met een feest in Nieuwkuijk, is deze single ook het vertrekpunt voor een complete comeback na zijn hit successen in 2000 met Corry Konings. Er wordt nu dan ook al hard gewerkt aan een vervolgsingle voor later dit jaar en vanaf eind april zal ook de vernieuwde website van Johan online zijn.

Kortom Johan Heuser, bekend om zijn looks, enthousiasme en zijn fraaie warme sound, heeft een goeie stijgende lijn te pakken in zijn muzikale loopbaan.


Meer informatie op www.johanheuser.nl

 

Videoclip: http://www.youtube.com/watch?v=liOZ3bkJ1UA