Johan Heuser is al lang geen onbekende meer in het showbizz wereldje. In 2000 werd Johan ontdekt door niemand minder dan Corry Konings, en dit betekende de start van een succesvolle carrière. Zowel als solo artiest, maar ook met enkele duetten met Corry wist Johan enkele flinke hits te scoren.

Inmiddels heeft Johan opgetreden in vele regionale en landelijke TV programma’s, en zijn muziek is veelvuldig te horen op de radio zenders in Nederland en Belgie. Na een wat rustigere periode is Johan er weer helemaal klaar voor om de hitlijsten te bestormen met nieuw materiaal. Samen met zijn nieuwe team van Twilight Entertainment en producer Manfred Jongenelis is er hard gewerkt aan fantastisch nieuw repertoire. De nieuwe single “De Oude Muzikant (Avé Maria)” is hiervan het levende bewijs en de reacties zijn lovend op deze heerlijke vrolijke meezinger. Deze single wordt ondersteund door een geweldige videoclip.

Op zondag 29 april zal Johan Heuser optreden in Sportpaleis AHOY tijdens de Nacht Van Oranje. Hier zal Johan uiteraard zijn nieuwe single “De Oude Muzikant (Avé Maria)” ten gehore brengen.