Nu bekend is dat zijn ontdekker Pierre Kartner het Eurovisie Songfestivalnummer voor onze inzending van aankomend jaar schrijft, koestert John de Bever maar één wens: hij wil dolgraag deelnemen aan het Nationaal Songfestival! Tijdens het Nationaal Songfestival mogen verschillende artiesten het nummer van Kartner vertolken. John de Bever is daar graag bij! De zanger van de gevoelige ballades wil er naar eigen zeggen alles aan doen om Nederland tijdens de 55ste editie van het Eurovisie Songfestival, dat wordt gehouden in Noorwegen, weer op de kaart te zetten. ‘Al is het maar om mijn ontdekker, Piere Kartner, te eren,’ aldus de zanger.
John de Bever: ‘Toen ik het nieuws hoorde dat Pierre Kartner het lied schrijft voor het Eurovisie Songfestival 2010 was ik blij verrast. Het is fijn dat Omroep TROS gelooft in de capaciteiten van de man, die miljoenen geluidsdragers verkocht en liedjes schreef voor artiesten van over de hele Wereld.

In interviews vertelt Pierre Kartner een lied te willen schrijven met eenvoud. Ik ben er zeker van overtuigd dat dit kan scoren! Een zanger die een prachtig lied zingt, gekleed in kostuum en vergezeld door live muzikanten, zal het lichtpuntje worden tijdens dit Europese liedjesevenement, we moeten terug gaan naar de basis. Het zou een zeer grote eer zijn als ik mijn muzikale kwaliteiten mag tonen.’

John de Bever, die in de jaren ´80 werd ontdekt door Pierre Kartner, scoorde eerder al de hit ´Als ik later eens trouw´ dat ook van de hand van Nederlands meest succesvolste componist kwam (meer dan 100.000 exemplaren werder er destijds verkocht). Na de succesvolle samenwerking tussen de toen nog jonge ´Johnny´ en Pierre Kartner, behaalde John de Bever de titel ´Beste Zaalvoetballer van de Wereld´ en sinds acht jaar treedt de populaire zanger wekelijks op, verschijnen al zijn singles in de charts en is zijn ster rijzende.

 John de Bever Boeken ? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.