Het lijkt uit te monden in een regelrechte nationale epidemie: twee miljoen landgenoten zijn inmiddels compleet bevangen door een bijzonder lachvirus, veroorzaakt door een opzienbarende videoclip van zanger John de Bever. En muzikaal Nederland is gewaarschuwd: het ‘besmettingsgevaar’ is nog lang niet geweken…

Het meest hilarische is dat de áánstichter van alle vrolijkheid, volkszanger John de Bever, zelf nog het allerhardst lacht. Zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ scoorde binnen precies één jaar namelijk meer dan 2.000.000 YouTube views. En we lachen nog even vrolijk door, want de successtory lijkt niet te stoppen. Ook de vervolgsingle ‘Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap’ lijkt feestminnend Nederland compleet te veroveren.

Tegelijkertijd wordt er achter de schermen druk gewerkt aan een speciaal album, dat John de Bever opneemt met Marianne Weber. Dit album, met duetten én solostukken van beide artiesten, wordt 24 april aanstaande op ludieke wijze gepresenteerd tijdens de compleet nieuwe theatershow ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Deze show, in Theater aan de Parade in Den Bosch, is nagenoeg uitverkocht.