John de Bever lijkt het muzikale roer compleet om te gooien! De volkszanger, die zich kort geleden heeft aangesloten bij het populaire label Zebra Music, trakteert het publiek op een nummer dat dé winterhit van dit jaar belooft te worden.

Het nummer ‘Wanneer, wanneer, wanneer’, dat hij tien jaar geleden opnam, is door producenten in een compleet nieuw jasje gestoken.

Met als verbluffend eindresultaat: een meeslepende, warme wintersong die volgens kenners ongetwijfeld onze hitlijsten zal bestormen.

In 1980 gelooft Pierre Kartner in zijn ‘Johnny’ en in 1997 wordt de titel ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ behaald. In 2002 neemt John de Bever zijn ‘Wanneer, wanneer, wanneer’ op en maakt zijn muziekcarrière met het duet ‘Toen kwam jij’ met Anny Schilder, een doorstart. Na het uitbrengen van zes albums, vier dvd’s, ruim twintig singles én met 14 TOP100-hits op zak, is ook platenmaatschappij Zebra Music (o.v. Berk Music) overtuigd van het onvergelijkelijke concept ‘John de Bever’.

Met de release van de hedendaagse ‘Wanneer, wanneer, wanneer’ worden het specifieke stemgeluid en genre steeds meer toereikend voor een nog groter publiek. ‘Wanneer, wanneer, wanneer’ is nu overal verkrijgbaar en legaal te downloaden!

John de Bever: ‘Toen ik tien jaar geleden in Spanje het nummer ‘Wanneer, wanneer, wanneer’ hoorde wist ik het: dit wil ik zingen, deze gevoelige en oprechte muziek wil ik overbrengen op het publiek. Al jaren spelen we met de gedachte om het nummer opnieuw uit te brengen maar de tijd was niet rijp. Na veel geleerd te hebben en met het geloof van een sterk team, ben ik ervan overtuigd dat het publiek klaar is voor dit fijne muziekgenre.’.