Al jarenlang weten John de Bever en zangeres Liesbeth het publiek te vermaken met hun warme stem en kwalitatieve performance. ‘In deze Liefdesnacht’ is het resultaat van  jarenlange ervaring en een goede vriendschap, dat heeft uitgemunt in een heerlijke up-tempo single die menig dansvloer anno 2010 gaat vullen! De geheel eigen stijl, de vrolijke melodieën en het positieve gevoel dat de single met zich meebrengt, beloven een grote hit voor deze twee volksartiesten!

‘In deze Liefdesnacht’
Op de single prijken naast het duet ook solonummers van beide artiesten. John de Bevers ‘Mensen Kijken en Wijzen’ behaalde eerder een notering in de Nederlandse hitlijsten en is de voorloper van het album dat in april wordt gereleased. ‘Ciao Baby Ciao’ is een track waar de Weertse zangeres haar muzikale capaciteiten voor honderd procent heeft ingelegd en is ook te vinden op het album dat binnenkort wordt uitgebracht.

Als 14-jarige, werd John de Bever ontdekt door Pierre Kartner en scoorde een hit met ‘Als ik later eens Trouw’, waarvan er destijds meer dan 100.000 exemplaren over de toonbank gingen. In 1997 behaalde de oud-profvoetballer de titel ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’. Sinds acht jaar is John fulltime bezig  met zijn zangcarrière en naast zijn solo-succesen werd ook een succes behaald met ‘Toen kwam jij’: de duetsingle met Anny Schilder.

In de jaren tachtig werd zangeres Liesbeth ontdekt door Johnny Hoes die nog steeds gelooft in de kwaliteiten en de warme stem die Liesbeth heeft ontwikkeld. De laatste jaren timmert de zangeres van het levenslied flink aan de weg en onlangs heeft Liesbeth zich opnieuw landelijk op de kaart gezet met haar ‘Ode aan de Zangeres Zonder Naam’, waarmee ze complimenten ontving van het grote publiek en onder anderen Carlo Boszhard en Danny de Munk.
Twee stemmen zijn gebundeld en maken ‘In deze Liefdesnacht’ tot een muzikaal juweeltje’.

John de Bever en/of Liesbeth boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.