John de Bever heeft een wel heel bijzondere clip mogen opnemen. De volkszanger koos niet voor een standaard locatie, maar nam de promotiefilm voor zijn nieuwe singel ‘Vaarwel Alle Zorgen’ op te midden van cliënten van de Binckhorst in Rosmalen.

De Binckhorst biedt zorg- en dienstverlening aan mensen met een beperking. ‘We zochten een locatie waar we de vrolijkheid van dit nummer goed konden uitbeelden. Waar kun je dat beter doen dan temidden van mensen die het hart op de juiste plaats hebben en die vol overgave kunnen genieten van muziek?’
Dat deze keuze een juiste was, blijkt wel uit de unieke beelden die de opname heeft opgeleverd. Als dank voor de medewerking aan zijn clip, treedt John de Bever op 3 augustus op tijdens een open middag van de Binckhorst.
Het gelijknamige en recent uitgekomen album ‘Vaarwel Alle Zorgen’, staat al weken hoog genoteerd in de Nederlandse hitlijsten en behaalde direct na release de zevende positie in de GFK Album TOP100.

De single ‘Vaarwel Alle Zorgen’ inclusief ‘Jij Zal Mij Nog Missen’ is overal verkrijgbaar en legaal te downloaden en behaalde tevens één week na release een positie in de GFK Single TOP100!