Marianne Weber, Sieneke en Emile Hartkamp! Allen spelen een bijzondere rol in de release van de nieuwe single ‘Als Ik ’t Allemaal Had Geweten’ van John de Bever!

De zanger die zijn doorbraak beleefde door de hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ (7.500.000 keer bekeken op Youtube) presenteert op zijn verjaardag 7 april met trots dit  eigentijdse en gezellige feestnummer, dat is opgenomen in de studio van Emile Hartkamp. Voor de opname van de bijbehorende videoclip neemt Marianne Weber de rol van regisseur op zich. En ze mag werken met bijzondere hoofdrolspelers: 12 kinderen in de leeftijdscategorie van twee tot 10 jaar! Een grote rol is weggelegd voor Rosalie, de tweejarige dochter van Sieneke!

‘Als Ik ’t Allemaal Had Geweten’ is de opvolger van de single ‘Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven’ dat mede door de samenwerking met Pierre Kartner een groot succes is geworden. 2017 staat voor John de Bever volledig in het teken van het geven van optredens door het hele land. Ook zijn de voorbereidingen gestart voor de opnames van een compleet nieuw solo-album dat in januari 2018 wordt uitgebracht